Snažna eksplozija u centru Beograda

Sputnjiku je potvrđeno da je jedna osoba poginula, a dve povređene u eksploziji koja je jutros potresla centar Beograda. Reporter Sputnjika javlja da je telo jednog preminulog radnika još na licu mesta.

U Hitnoj pomoći Sputnjiku je rečeno da su njihove ekipe prebacile dvojicu povređenih muškaraca, od 50 i 56 godina, u Urgentni centar i da je jedan od njih teže povređen. Treća osoba je, kako su naveli, preminula na licu mesta.

Kako javlja reporter Sputnjika, policija je blokirala Aberdarevu. Radnici na obližnjem gradilištu čuli su eksploziju i zapomaganje. Kada su pritrčali, zatekli su strašan prizor — jednog čoveka skroz krvavog koji zove upomoć, a drugog kako leži na metar od njega između dva automobila.

Kako su naveli, čulo se kao da se krov zgrade srušio.

Prema nezvaničnim informacijama, nastradao je radnik firme „Ening energetika“, dok je drugi teže povređen, a lakše povrede zadobio je vozač RTS-a.

Oštećena su vozila koja su se nalazila u blizini eksplozije, kao i zgrada RTS-a. Prozori na okolnim zgradama su popucali.

Prema poslednjim nezvaničnim podacima u MUP-u, uzrok snažne eksplozije koja je jutros potresla centar Beograda je boca koja je eksplodirala ispred zgrade u Aberdarevoj.

Reporter Sputnjika na licu mesta saznaje da je eksplodirala boca sa industrijskim gasom koja je eksplodirala u automobili firme koja je izvodila radove ispred zgrade RTS-a.

Poreklo boce se još uvek utvrđuje.

Inače, dok su radnici pružali pomoć povređenom, vatrogasci su gasili drugu bocu koja je gorela.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

eksplozija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    ant i terooristi cka ve zba Vu Le Vu