Snimak brutalne likvidacije na Banovom brdu (uzmenirujući video)

Nebojša M. (38) zet izvesnog Aleksandra Šarca, koji je član kriminalne bande „Pink Panter“, ubijen je u današnjoj sačekuši na Banovom brdu, a najverovatnije radi se o greški mafijaškog klana koji već neko vreme želi da ubije Aleksandra.

Video je najverovatnije sa sigurnosne kamere kuće veoma je uznemirujuć.

https://youtu.be/y7icGOAQiSc

Naime, na početku snimka koji je objavio Pink, vidi se Nebojša koji je izašao sa dečijim kolicima, kako bi ih spakovao u gepek. On stoji pored svog auta, potom otključava gepek.

Nakon petnaestak sekundi, nekoliko metara dalje od Nebojšinog automobila zaustavlja se belo vozilo. Ono što je jako značajno za dalju istragu, jeste što su kola iz kojih je izašao ubica, imala otkrivene tablice.

Muškarac u beloj jakni, bez ikakve maske ili fantomke, izlazi iz automobila i sa torbom u ruci prilazi meti, misleći da je prava osoba u pitanju.

Taj detalj, još jednom sugeriše da bi pronalazak napadača u kratkom roku, bio moguć, s obzirom da su svi bitni elementi napada transparenti.

Ubica u beloj jakni, vadi pištolj i ispaljuje nekoliko hitaca u Nebojšino telo, koje prvo stoji, a potom pada na zavejan beton. Pri odlasku, muškarac iz pištolja izbacuje još metaka u nepomično telo, seda u auto kao suvozač i odlazi.

Za sada svi navodi govore da je reč o pogrešnoj likvidaciji, odnosno da je Nebojša bio žrtva šurakovih kriminalnih konflikata, ali policija radi na utvrđivanju prvobitnih informacija.

Dva značajna detalja na ovom snimku umnogome mogu pomoći organima vlasti da uhvate ubicu, jer su i registarske tablice i lice vrlo transparentno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Banovo brdosnimakubistvo
Komentari (0)
Dodaj komentar