Snimatelj Anadolije pretučen u Beogradu

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da hitno istraži napad na simatelja turske novinske agencije Anadolija Nihada Ibrahimkadića, koji je rano jutros povređen u napadu u blizini železničke stanice u Beogradu.

Tužilaštvo je naložilo da se izvrši pregled sigunosnih kamera i da se ispitaju svi očevici i drugi svedoci događaja, rekla je portparol tužilaštva Leposava Vujanović Tanjugu.

Izveštaj o događaju tužilaštvo očekuje tek sutra, ali je odmah po saznanju za incident, izdalo policiji nalog za hitno postupanje.

Snimatelj turske novinske agencije Anadolija povređen je rano jutros u napadu u blizini železničke stanice u Beogradu, nakon čega je prebačen na odeljenje intenzivne nege Vojnomedicinske akademije (VMA), preneli su beogradski mediji.

On je zadobio teške telesne povrede, a na VMA su ga prebacili pripadnici Žandarmerije MUP-a Srbije.

Nepoznati napadači su Ibrahimkadića napali s leđa, prilikom napada ništa nisu govorili i nisu odneli nikakve predmete od vrednosti.

Snimatelj je, kako je saopšteno, napadnut prilikom povratka iz Bosne i Hercegovine gde je boravio na novogodišnjem odsustvu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Anadolijabeogradsnimatelj
Komentari (0)
Dodaj komentar