Šok scena u Čačku: Došetao u papučama, izvadio je pištolj i hladnokrvno zapucao

Pucnjava u poslepodnevnim časovima u ponedeljak u Čačku preplašila je mnoge stanovnike, a društvenim mrežama kruži snimak ovog incidenta.

Oko 18.30 u kafiću zasad još nepoznati napadač pucao je u noge mladiću M.Š. (27) i pobegao.

Kako prenose domaći mediji, prema neslužbenim informacijama, pucnjava je povezana s grupom mladića koji su od ranije poznati policiji, a povređeni mladić je pre nekoliko godina bio izboden nožem u centru grada.

– Pucnjava je bila usred bela dana, na mestu gde prolazi puno ljudi i dece. Bilo je zastrašujuće! – rekao je jedan od svedoka.

Na snimku se vidi kako napadač prilazi M.Š. koji je sedeo na bašti kafića. Vadi pištolj i nekoliko puta preti njime, a onda i puca. Mladić je pao na zemlju, a onda je ubrzo ustao i počeo da beži, ali napadač je krenuo za njim.

Pretpostavlja se da je treću prostrelnu ranu zadobio dok je bežao.

Napadač uhapšen

Napadač Đ. Z. (1984) iz Čačka uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštio je MUP.

Policija ga je iste večeri pronašla i uhapsila.

Povređeni mladić zbrinut je u čačanskoj bolnici.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Čačakpucnjava
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Pazi ti koja opustencija… covek ladno u papucama dodje da puca u nekog… ni na kraj pameti mu nije da bi mozda trebao da bezi ako nesto podje po zlu. Takodje, jos jedan lik sedi u kaficu… briga ga za svedoke. Pa da, zna da u ovoj zemlji nema policije, ni pravosudja – tj. ko zna za koga obavlja poslic, pa ima ledja.

  • Adolf

    A u čemu je tu „šok“?Što je lik bio u papučama?