Stravičan zločin na Miljakovcu: Ubio partnera svoje bivše žene

Jedan muškarac ubio je hladnim oružjem sadašnjeg partnera svoje bivše žene noćas na Miljakovcu, u još jednom slučaju porodičnog nasilja, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ubistvo se dogodilo oko 02:18 sati u ulici Nikole Marakovića na Miljakovcu, a ekipa Hitne pomoći je mogla samo da konstatuje smrt po dolasku na lice mesta.

Muškarac je imao zabranu prilaska bivšoj ženi, a ona je prošla bez ikakvih povreda, rekla je Macura.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hitna pomocMiljakovaczlocin
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • No name

    Svaka cast na odgovoru pola tih zena su teske kucke, sponzoruse I da ne nabrajam I da zensko sam I znam sta pricaju iza muskarcevih ledja.

  • bambi

    Nekada je brak bio svetinja, Primera jadi u Koreji i dalekim istocnim zemljama, razvod kao kategorija ne postoji. Kod nas u Srbiji svaki treci brak biva rasturen i otprilike traje oko osam godina. Nakon rasturanja braka, a u 99% slucajeva ga rasturaju zene, pojavljuju se, najcesce, svakakve morbidne stvari. Ovo je jedan od niza slucajeva. Kao prvo, stvar treba resavati u korenu a ne teranjem inata. Naime, pogresno su pokrenute akcije Porodicno nasilje, Nasilje prema zenama itd. Ljudi su se malo zaleteli ali pretpostavljam da niko nije gledao interes porodice u Srbiji vec samo prostacko ispunjavanje evropskih normi i standarda da bi smo se integrisali u EU. Naime, sustina je u sledecem. U Srbiji, s obzirom da se deca dodeljuju majkama u sudskim procesima u 99,999999% posto slucajeva, mlade majke su to shvatili kao idealnu stvar. Dovoljno je zatrudneti sa iole dobro stojecim muskarcem, zatim pobeci kod roditelja, tuziti bivseg i traziti debelu alimentaciju. Kada dete napuni par godina, upisati ga u vrtic ili dati babi i dedi na cuvanje! A mlada majka? Pa mlada majka, ne mora u zivotu vise nista da radi. Sava novac koji dobija koristeci dete, trosi na sebe. Zasto? Pa vrtic je paradoksalno skoro dzabe. A i vrtic i garderobu i hranu i sve ostalo opet izvlaci od bivseg ucenjujuci ga sa detetom i izivljavajuci se nad njim citavog zivota. Narocito je interesantno da ako sudski proces ne ide brzinom kojom je mlada majka zamislila, bivsi se tuzi za nasilje jedno par puta, posto je to sada aktuelno, i uz pomoc neke drugarice sa kojom izlazi i provodi se, kao svedokom, bivsi biva optuzen. Dosli smo u situaciju da je 50% oceva u Srbiji osudjeno za nasilje? Narocito se mlade majke izivljavaju nad bivsim time sto odmah nalaze sledece sponzore itd. Drzava mora da prekine dodeljivanje dece mladim majkama po automatizmu. Roditelji moraju biti ravnopravni, i alimentacija kao pojam mora biti ukinuta. Decu moraju da izdrzavaju oba roditelja a treba da budu kod onog koji je savesniji roditelj. Najvecu stetu deci su zadnjih 10 godina napravili Centri za socijalni rad. Neophodno je poslati im inspekciju na nivou Srbije i svuda gde se konstatuje da su Centri bez ikakvih argumenata, a na stetu interesa deteta radili, neophodna je krivicna odgovornost.