Supruga Olivera Ivanovića: Ovo se neće dobro završiti, zna se ko je i šta uradio

– Uzeli su mi ga po drugi put, samo se ovog puta neće vratiti – rekla je za beogradske medije supruga Olivera Ivanovića, Milena Ivanović.

Njoj je danas pozlilo kada je ispred ordinacije saznala za smrt muža. – Grozno sam, grozno, ne znam šta da kažem, očajna sam“ – rekla je Ivanovićeva.

– Ovo se neće dobro završiti, zna se ko je i šta uradio – rekla je ona.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

milena ivanovicOliver Ivanović
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Natasa

    Jako,jako sam potresena ubistvom vaseg supruga i od juce ne mogu da se smirim…Vama je najteze ali morate biti jaki zbog dece,Nadam se da ce se pronaci zlikovci da ce biti osudjeni na dozivotnu robiju! Primite moje naiskrenije saucesce,Bog da mu dusu „prosti. 🙁

  • mesa

    PASRI SU GA I OTRESLI SVI ZAJU A VI LUPATE KOJE KAKVE GLUOSTI

  • milan

    Da oni nas ubijaju a Vucko im lize dupe. Sve dok imamo ne Srbe na vlast desavace nam se ovakve stvari. Saucesce porodici Ivanovic. Ali sta oni imaju od naseg saucesca? Uskoro ce Vucic objasniti da siptari nisu hteli da ubiju Ivanovica.To se slucajno desilo.

    • Anonimni

      Tako je Milane

  • M.Ostojic

    Najdublje saosecam u Vasem bolu, u bolu porodice, prijatelja, postovalaca. Nije uputno Vama da pricam kakva je ljudska gromada bio nas i Vas Oliver. Tragedija, nemerljiv gubitak, ne samo licni, vec za sve NORMALNE gradjane, kako na KiM, tako i ovde u Beogradu, i sirom Srbije. Neka Vam Bog da snage da izdrzite, i podizete sina ponosno, sto mu je Tata bio onakav kakav jeste. Besmrtan. Neka mu je vecna slava, i hvala za sve sto je cinio. S’postovanjem, Mirjana D.Ostojic sa porodicom

  • pop

    moje iskreno saucesce milena!!!!