Teška noć u Beogradu, 14 povređenih u sedam saobraćajki

Noć u Beogradu protekla je burno, sa sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je ukupno 14 osoba povređeno, a među njima i jedno jednogodišnje dete, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U 21:25 sati na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve došlo je do teške saobraćajne nesreće, pri čemu su intervenisale tri lekarske ekipe, od kojih je prva 55-godišnjeg muškarca, vozača, sa višestrukim povredama glave i bez svesti, prevezla na VMA.

Druga lekarska ekipa je posle iste saobraćajne nezgode zbrinula tri muškarca starosti 25, 26 i 29 godina, i prevezla ih na VMA, dok je treća lekarska ekipa u istu ustanovu prebacila 70-godišnju ženu.

U 21:41 sati na autoputu ka Zagrebu, kod „Franša“, povređeno je dete od godinu dana starosti, koje je prevezeno na Institut za majku i dete, dok je otac, star 34 godine, prevezen na VMA, koja je bila dežurna.

Na uglu ulica Viktora Starčića i Ljiljane Krstić u 19:33 sati povređeni su 54-godišnji muškarac i 46-godišnja žena, koji su zbrinuti na licu mesta i dobili uput za svaki slučaj.

U 19:49 sati na Ibarskoj magistrali, posle petlje „Orlovača“, u saobraćajnoj nezgodi povređena su dva muškarca od 23 i 39 godina starosti, od kojih je prvi prevezen na VMA, a drugi zbrinut na licu mesta.

U Bulevaru Milutina Milankovića u 22:11 sati povređen je 40-godišnji muškarac, koji je potom prevezen na VMA.

U istu zdravstvenu ustanovu prevezen je i 58-godišnji muškarac koji je u 23:28 sati povređen na autoputu za Zagreb, u smeru prema aerodromu, između „Ikarbusa“ i „Autokomerca“.

Poslednja saobraćajna nezgoda noćas se dogodila u 00:31 sati na uglu Trgovačke i Vodovodske ulice na Čukarici, pri čemu je povređen muškarac star 30 godina, i prevezen na VMA.

Hitna pomoć je, navela je Macura, noćas imnala 99 intervencija od kojih 28 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se javljale sve grupe.

Juče je, prema njenim rečima, zabeleženo 146 intervencija Hitne pomoći od kojih 28 na javnom mestu, što je manji broj u odnosu na uobičajenu situaciju, a dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda među kojima nijedna nije bila sa teškom traumom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hitnanoć u Beogradu
Komentari (0)
Dodaj komentar