Teška saobraćajka u Beogradu, troje poginulih (video)

Osam osoba je prevezeno u Urgentni centar nakon sudara kombija i putničkog vozila na uglu Ulica Kneza Miloša i Nemanjine.
Oko šest časova ispred Vlade Srbije sudarili su se kombi vozilo beogradskih tablica i putnički automobil BMV, lozničkih registarskih oznaka.

U Hitnoj pomoći su rekli za RTS da su tri ekipe izašle na teren, i nakon trijaže zatražile pomoć još ekipa. Ukupno sedam ekipa je intervenisalo, a prema podacima sa terena, najverovatnije tri osobe su izgubile život.

Šest osoba je upućeno u dežurne ustanove na dalju diganostiku i lečenje. Jedno dete je zadobilo težu povredu glave.

Vatrogasno-spasilačke ekipe pokušavaju da izvuku jednu osobu iz putničkog vozila.

U automobilu se nalazila četvoročlana porodica, dok se u kombiju prevozilo petoro ljudi.

Saobraćaj je u Nemanjinoj ulici usporen, dok tramvaji ka Slaviji stoje u koloni.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

saobracajka
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Sad u nedelju su od Terazija do Slavije i na potezu od Trga do Kalemegdana toliko divljali sa motorima da su nam deca preplasena. Gradjane je vise strah da izadju na napolje. Ako hocete Knez MIhajlovom da prosetate, pored vas na dva santima projure sa biciklama sto na sat. Plasimo se decu iz ruke da pustimo. Inace interesantno je sto policija ne sme da zaustavi ove ratnike na motorima, verovatno zato sto su deca funkcionera, politicara ili kriminalaca. Ovo je sramota za prestonicu. Mozete misliti sta se po ostatku Srbije radi. Policija zaustavlja neku sirotinju u Yugu koja da li je isla 60 ili 63, izivljavaju se nad njima a ove stoke koje se zivotinjski izivljavaju vozeci dvesta po prestonici ne smeju ni da pogledaju. Koja smo mi drzava, na kom smo mi civilizacionom nivou. Samo ko kreteni pricamo o partijama i glasanjima. Mi ne zivimo zivot, mi prezivljavamo ko zivotinje, od danas do sutra.