Teška saobraćajna nesreća u centru Beograda, 14 povređenih

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ulici Kneza Miloša 12, na raskrsnici kod Londona, povređeno je 14 osoba.

Od toga, tri osobe su teže povređene, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nesreća se dogodila kada je putnički automobil udario u autobus, koji je potom udario u semafor, te je semafor pao na kamion.

Tri osobe su teško povređene u nesreći, od kojih je jedna, iz putničkog vozila, prevezena na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra. Druga teško povređena osoba je, takođe, iz putničkog vozila, dok je treća vozač autobusa.

RTS navodi da su se sudarili su se gradski autobus na liniji 74, kamion za dostavu hrane i putnički automobil. Povređeni su prebačeni u Urgentni centar, a kod dve osobe konstatovane su teške povrede.

Hitna pomoć dobila je poziv da je došlo do nesreće u 05:34 časova, a na lice mesta upućeno je pet ekipa, od kojih su četiri bile lekarske, i jedna transportna.

Ostale povređene osobe su zbrinute na licu mesta, a Hitna pomoć je s intervencijama završila u 06:12 časova.

Zbog istrage i zbrinjavanja putnika, saobraćaj u tom delu grada bio je obustavljen. Ubrzo je normalizovano kretanje ka Gazeli, dok je saobraćaj prema Takovskoj ulici i dalje otežan.

U Beogradu je u ponoć zabeležena još jedna saobraćajna nesreća u ulici Marijane Gregoran, do koje je, takođe, došlo kada je automobil udario u autobus, ali su učesnici te saobraćajke odbili intervenciju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

beogradsaobracajne nesrece
Komentari (0)
Dodaj komentar