Težak udes kod Kruševca i kod Vladičinog Hana – više poginulih i povređenih

Dve osobe su poginule, a tri povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Pepeljevcu, nadomak Kruševca.
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila učestvovalo je više vozila, objavio je RTS.

Poginuli su vozač i putnik koji je sedeo iza njega u vozilu „suzuki svift“. Povređeno je i troje putnika iz „suzukija“ koji se direktno sudario sa kamionom, navode Novosti.

Nezvanična saznanja tog lista navode da je do sudara došlo jer je vozač kamiona zaspao za volanom.

Zbog ove saobraćajne nesreće na deonici puta Lukavac – Žabare, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, saopštili su „Putevi Srbije“, preneo je Tanjug.

Težak udes kod Vladičinog Hana: Pronađeno telo jedne devojke, za drugom se traga

Telo devojke pronađeno je u Južnoj Moravi kod mesta Džep u blizini Vladičinog Hana. Rano jutros dogodila se stravična saobraćajna nesreća i automobil je sleteo s puta u reku.

U nesreći je, prema do sada poznatim informacijama poginula jedna osoba, i njeno telo je pronađeno, dok policija traga za još jednom devojkom. U vozilu su bile još dve osobe i one su povređene, piše Blic.

Nesreća se dogodila oko 4 sata jutros kada je automobil marke „golf“, u kom su se nalazile četiri mlade devojke starosti između 20 i 22 godine, skliznuo s puta u reku.

Povređene devojke je zbrinula Hitna pomoć i trenutno se nalaze u bolnici u Vranju. Za nestalom četvrtom devojkom traga svo raspoloživo ljudstvo policijske stanice Vladičin Han.

Na terenu su vatrogasci, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

saobraćajna nesrećaudes
Komentari (0)
Dodaj komentar