Težak udes na Pančevačkom putu, ima nastradalih

Jedan muškarac, star oko 35 godina, poginuo je rano jutros u saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom putu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nesreća se dogodila u 04.03 časova na drugom semaforu od Pančeva ka Beogradu kada je automobil udario u kamion, od kojeg se potom odbio i udario u stub.

U udesu je teško povređen još jedan muškarac, starosti od 20 do 30 godina, koji je bez svesti prevezen na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

U Beogradu je rano jutros u 03.36 časova zabeležena još jedna saobraćajna nesreća u kojoj je povređen muškarac (42) u svojstvu motocikliste u ulici Braće Jerković, kod crkve, te je prebačen u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 97 puta, od kojih 16 na javnom mestu.

Za pomoć su se najviše javljali atmatičari, a u manjoj meri srčani bolesnici sa bolom u grudima, psihijatrijski bolesnici i osobe obolele od maligniteta.

U Beogradu je juče tokom dana zabeleženo šest saobraćajnih nesreća, u kojima niko nije teže povređen, a Hitna pomoć je intervenisala 136 puta, od kojih 44 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nastradaliudes
Komentari (0)
Dodaj komentar