Obrt tragedije na Bežanijskoj kosi: Majka ubila dete pa sebe (video)

Dve osobe su nastradale posle požara koji je pre devet časova izbio u stanu u Ulici Ismeta Mujazinovića na Bežanijskoj kosi, kažu u Hitnoj pomoći, prenosi RTS.
Kako RTS nezvanično saznaje, majka stara 36 godina, podmetnula je požar u svom stanu, a zatim sebi i ćerki prerezala vene.
Potom je sa ćerkom skočila kroz prozor.

Na licu mesta su vatrogasci i Hitna pomoć koja ukazuje pomoć ocu nastradale devojčice.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pozar
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Centri za socijalni rad u 99% slucajeva daju predlog sudu da se deca dodele majkama. Ovakav oblik diskriminiacije u drustvu ne postoji nigde u svetu. Radnici Centra su shvatili svoj rad kao mesto polubogova koji rasporedju novac po svome hiru a ne kao mesto gde treba da se zastite bebe i deca, iznemogli i stari. Majke su vremenom shvatile da ako je takva situacija, lako mogu da dolaze do alimentacionih para koje su shvatile kao svoju zaradu koriscenjem svoga deteta a ne kao sredstvo za izdrzavanje deteta. Takvim majkama, necemo verovati se daje SAMOSTALNO starateljstvo pored zivog oca. Obicno sudski procesi traju godinama i u tom periodu a i kasnije majke ne dozvoljavaju nikakakav kontakt izmedju oca i dece a Centri za socijalni rad imaju razvijen mehanizam kako da samo razvlace dan za danom i na jedan od stotine podnesaka nikada ni ne odgovaraju. Na zalost, mlade mame uopste i nisu pored dece. Decu cusnu odmah u jaslice, vrtice, skole, babe, dede. Decu izdrzavaju kompletno ocevi a i takve majke s obzirom da po ceo dan sede u kaficima, sa povocem, intimnim prijateljima, diskotekama, dzivpovima i slicno. Centri za socijalni rad su jedini krivci sto su nam deca zrtve nasilja, sto nam rastu bez oca, sto je primetna hiperprodukcija sponzorusa, starleta ili sta vec, sto su nam brakovi unisteni, sto nas je 30.000 godisnje manje. Nadlezno ministarstvo treba da bude sramota sto nisu izkorigovali Centre za socijalni rad.