Tragedija na Novom Beogradu: Dečak (12) pao sa sedmog sprata

Dvanaestogodišnji dečak poginuo je noćas pola sata iza ponoći, kada je pao sa sedmog sprata zgrade u Nehruovoj ulicina Novom Beogradu, u kojoj živi.

On je pao sa visine od 25 metara na travnatu površinu i davao je znake života kada su ga komšije pronašle, koje su odmah pozvale Hitnu pomoć.

Međutim, i pored napora lekara on je preminuo oko 5 časova ujutro.

Kako prvi rezultati istrage pokazuju, reč je o samoubistvu. Prema pisanju domaćih medija, dečak je ostavio oproštajno pismo na stolu svoje sobe u kome piše da se ubio jer mu je majka branila da igra video-igrice.

Telo dečaka će biti poslato na obdukciju kako bi se otkrio tačan uzrok smrti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pad sa zgradepoginuo dečak
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Danasnje mlade mamice cuvaju malu decu tako sto sednu u kafic, uzmu mobilni u ruke da bi se dopisivale sa intimnim prijateljima viberom posto su 99% razvedene raspustenice, detetu naruce kroasan za dorucak, rucak ili veceru i gurnu mu igrice u ruke vec od druge godine da bi dete cutalo. Sudovi u 99% slucajeva takvim majkama dodeljuju samostalno starateljstvo. Deca su zrtve nasilja od majki. Vecu paznju posvecuju mlade mamice kad setaju kerove nego kada su sa decom. Deca im uopste nisu cilj vec sredstvo za ostvarivanje alimentacione finansijske zarade. Jadne uboge krhe samohrane nejake povredjene ljupke mlade mamice u Srbiji. Slika i prilika sponzorstva i straletanstva.