U Beogradu i Nišu 11 saobraćajnih nesreća

Ekipe beogradske Hitne pomoći tokom noći zbrinule su 16 povredjenih u osam saobraćajnih nesreća, dok je pet osoba lakše povredjeno u tri saobraćajne nezgode koje su se u protekla 24 časa dogodile u Nišu.

Portparolka Hitne pomoći u Beogradu Nada Macura rekla je da je medju 16 povredjenih i jedno dete od dve godine.

Macura je dodala da se jutros nešto pre 7.30 na početku Surčinskog puta lakše povredjena ženska osoba, koja je prevezena u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Sinoć oko 19 sati na Zelenom vencu povredjen je pešak star 60 godina koji je prevezen u Urgentni centar, kao i četiri povredjene osobe na autoputu kod Zmaja, rekla je Macura za agenciju Beta i precizirala da su tom prilikom povredjene dve ženske osobe od 40 i 47 godina, muškarac od 32 i sedmogodišnji dečak.

U Urgentni centar prevezena je i ženska osoba povredjena oko 20.00 u Vojvode Stepe, ali i dva muškarca od 66 i 22 godine, povredjena na auto-putu za Niš kod Zmaja.

U Urgentni centar odvezen je i mladić od 25 godina povredjen oko 21 sat kod „buvljaka“ na Novom Beogradu, i pet godina mladja muška osoba koja je oko 22.30 povredjena u saobraćajnoj nesreći kod Cvetkove pijace.

Pet osoba je povredjeno na uglu Pop Stojanove i Kajmakčalanske ulice, rekla je Macura i dodala da su tri ekipe Hitne pomoći u Urgentni centar zbrinule povredjne medju kojima je bio i dvogodišnji dečak.

U Urgentni centar zbrinuta je muška osoba stara 58 godina, povredjena oko 1.30 na uglu Višnjičke i Mije Kovačevića.

Macura je navela da tokom noći nije bilo tuča, a alkoholisanih malo.

Na broj 194 tokom noći, kako je dodala, najviše su se javljali oboleli s temperaturama izazvanim respiratornim i stomačnim virusom.

Pet osoba lakše je povredjeno u tri saobraćajne nezgode koje su se u protekla 24 časa dogodile u Nišu, saznaje Beta u Hitnoj pomoći u Nišu.

„Jedno lice povredjeno je prilikom naletanja automobila na vozilo parkirano kod Elektronske industrije, dva lica povredjena su u sudaru u Knjaževačkoj ulici kod Benetona, a dva u sudaru na kružnom toku na Trošarini“, naveli su u Hitnoj pomoći.

Prema rečima lekara, udesi kod Trošarine dogodili su se juče oko 14 i jutros nešto pre šest časova, dok se udes u Knjaževačkoj desio sinoć oko 20.30 sati.

Svi povredjeni prebačeni su u Klinički centar Niš na dalju dijagnostiku i lečenje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar