U toku noći u tri saobraćajne nesreće četvoro povređenih

U tri saobraćajne nesreće koje su se tokom noći dogodile u Beogradu povređene su četiri osobe od kojih jedna teže, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

„U 22.23 na Ibarskoj magistrali, posle Lipovice povređen je pešak. Reč je o muškarcu od oko 23 godine. On je zadobio povredu glave, spontano je disao i bio bez svesti. On je sa teškom traumom prevezen na reanimaciju Urgentnog centra“,  rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je navela da je oko 22.00 časa u Jablaničkoj ulici povređena devojčica od 12 godina koju je dok je vozila bicikl „okrznuo“ automobil.

Macura je navela da je devojčica zadobila povrede leve nadkolenice, lakta i podlaktice i da je prevezena na Dečiju univerzitetsku kliniku u Tiršovoj.

„U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 19.00 časova povređena je žena (66), dok je muškarac (42) imao internističke probleme. Oni su prevezeni na Urgentni centar“, navela je ona.

Macura je kazala da je Hitne pomoć tokom noći imala 121 intervenciju i da je od tog broja 21 intervencija bila na javnom mestu.

„Od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astmatičari, srčani bolesnici i hipertenzičari“, dodala je ona.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar