Ubica čak i na posao dolazio naoružan, ubio u trenutku nervnog rastrojstva

Generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije Predrag Đurđev (43) ubio je predsednika ove organizacije Mirka Butuliju (43) najverovatnije u trenucima nervnog rastrojstva. Ovo su poslednji nalazi istrage zločina koji se dogodio u protekli petak, pred kraj radnog vremena u zgradi AMSS u Ruzveltovoj ulici 18 u Beogradu.

Đurđev je prema nekim informacijama već mesecima pretio zaposlenima, svađao se, pa čak i fizički sukobljavao. Sve je kulminiralo u petak, kada se potukao sa direktorom Ivanom J., inače kumom Mirka Butulije, prenose Novosti. Povod su, navodno, bile godišnje kartice AMSS, koje su se delile kao poklon.

– Butulija je hteo da smiri situaciju i pozvao je prvo jednog, pa drugog na razgovor – navodi izvor „Večernjih novosti“ iz AMSS. – Zatražio je i da pisanim putem obrazlože zašto je i kako došlo do incidenta, kojem su prisustvovali neki od zaposlenih. Njih je razdvajalo obezbeđenje. Kada je Đurđev čuo da treba da napiše izjavu, izvadio je pištolj i pucao u Butuliju. Potom se ubio.

Niko od zaposlenih nije mogao ni da pretpostavi da će se ovako nešto desiti. Ipak, mnogi su bili u strahu jer je Đurđev dolazio naoružan na posao i nikada se nije odvajao od pištolja.

Tog dana od dolaska na posao pokazivao je nervozu i bio svađalački nastrojen. Očigledno je sukob sa direktorom jednog od sektora bila kap koja je prelila čašu. Ipak, prave razloge zašto je počinio zločin, a potom digao ruku na sebe, poneo je sa sobom u grob.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

AMSSRuzveltovaubistvo
Komentari (0)
Dodaj komentar