Ubistvo u Novom Sadu: Muškarac napadnut u kući, pucao u napadača

Novi Sad — P. K. (27) ubijen je u pucnjavi koja se dogodila u kući u Ulici Đorđa Zličića na Salajci u Novom Sadu. Ranjen je 38-godišnji R.A, prenosi B92.net.

Kako B92 saznaje, dvojica muškaraca su se poznalavala i u pitanju su „neraščišćeni računi“ od ranije.

Kako Tanjug nezvanično saznaje, oko 20.30 časova u Ulici Đorđa Zličića u novosadskom naselju Salajka dvadesetosmogišnjak je ušao u kuću svog starijeg sugrađanina i ubo ga nožem.

U policiji je za 021.rs rečeno da je mladić upao u kuću, napao i potom ubo muškarca nožem nekoliko puta. Ovaj je tada, prema prvim informacijama, izvadio pištolj i pucao u napadača i usmrtio ga na licu mesta.

Za 021.rs u Hitnoj pomoći navode da su jednog 38-godišnjaka sa višestrukim ubodnim ranama u svesnom stanju prevezli na reanimaciju u Urgentni centar.

Policija obavlja uviđaj, zbog čega je deo Salajke blokiran.

Prvo se u medijima proširila informacija da je mladić koji je ušao u kuću i izbo muškarca provalnik.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novi sadubistvo
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • slavica

    Vesti je dodao/la 2 nove fotografije. 3. januar · OPLJACKANA KUCA OD KUMA RATKA BUTOROVICA ZVANOG BATA KAN KAN DOLIJAO LOPOV: Uhapsen Predrag Kostic (26) zvani (rakija):iz Loznice, zbog teske kradje u Novom Sadu. Novosadska policija uhapsila je 28.12 2017 Predraga Kostica iz loznice zvanog (rakija) zbog postojanja sumnje da je izvrsio nekoliko krivicnih dela, teske kradje , za ovo krivicno delo predvidjena je kazna od 3 do 10 godina zatvora.. Za njim je bila raspisana poternica za tesku kradju, novca, kombija, telefona, dokumenata, medicinske opreme, kamera i razne robe cija vrednost prelazi 4 miliona dinara. Te je pusten da se brani sa slobode. Policija sumnja da je u odsustvu vlasnika 7.12 2017 upotrebom fizicke sile razvalio kapiju u Novom Sadu u ulici Djordja Zlicica , usao u dvoriste uzeo novac , dokumenta, i ostale vredne stvari utovario u kombi i isterao iz dvorista . Sumnja se da je imao pomagaca svoju devojku, (D.A.) koja ga je dovezla i sacekala da obavi kradju. Sve su snimile sigurnosne kamere. Neki od clanova porodice Predraga Kostica zvanog (rakija), su osumljiceni da su kao saucesnici pocinili krivicno delo teska kradja, odnosno da su u periodu od 7.12.2017 do januara 2018, na podrucju Novog Sada i Loznice, skrivali i prodavali ukradenu robu, sanitariju, tehniku, medicinsku opremu, novac, dokumenta, automobil ( kombi ) i ostale vredne stvari. Na taj nacin su sebi pribavili protivpravnu imovinsku korist, i ostetili vlasnika kuce za vise od 4 miliona dinara.. saopstila je policija. Uskoro opsirnije…….

  • Anonimni

    UBiTI SVAKU divljAC U SVOJOJ SOBi I KRAJ *MENJACE SE ZAKON *ZIVI bili.