Uhapšen zbog sumnje da je ubio tri osobe

Beogradska policija uhapsila je danas M. U. (1983) iz Beograda, posle više od dve godine bekstva i skrivanja, a po poternicama Višeg suda u Beogradu kojima se on sumnjiči za tri ubistva.

Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, M. U. je osumnjičen da je 24. marta 2013. godine, u Batajnici, nakon kraće verbalne rasprave ubio jednu osobu, kao i da je 27. maja 2002. godine, u beogradskom naselju Košutnjak ubio dvojicu muškaraca, zbog nesuglasica oko podele plena nakon izvršenog razbojništva.

Pripadnici MUP-a su istovremeno lišili slobode i I. T. (1988) iz Beograda, koji se tereti da je za M. U., u periodu bekstva, iznajmljivao stanove za skrivanje i donosio mu hranu i novac.

Protiv I. T. je podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden dežurnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Pripadnici MUP-a su, prilikom hapšenja, uspeli da spreče M. U. u pokušaju da iskoči kroz otvoren prozor iznajmljenog stana na 13 spratu. Kod osumnjičenih M. U. i I. T. su, prilikom hapšenja, pronađeni pištolji „CZ 99“ i „Smit i Veson“, kao i više komada puščane i pištoljske municije.

M. U. je, po rešenju o određivanju pritvora Višeg suda u Beogradu, priveden u Okružni zatvor u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar