Umesto svadbe spremaju sahranu: Ubio se na dan ćerkinog venčanja

U pomoćnom objektu u dvorištu porodične kuće u Grockoj, u nedelju pred zoru Miloš Stojanović (1960) presudio je sebi iz lovačke puške i to na dan ćerkinog venčanja. On je pucao sebi u glavu. Porodica u nedelju nije mogla da dođe sebi od šoka.

Dan koji bi trebalo da bude najradosniji, za Stojanoviće iz Grocke, ostaće zapamćen kao najtužniji. Umesto proslave svadbe, pripremali su sahranu.

Niko od rodbine i prijatelja nije mogao da „razume“ zašto je Miloš digao ruku na sebe, a još najmanje zašto je za to izabrao baš dan ćerkinog venčanja. Iza sebe je, kako prenose „Novosti“, ostavio oproštajno pismo u kojem je napisao da ih sve voli i da mu oproste.

Okupljena rodbina i prijatelji rekli su da je Miloš, od kada je otišao u penziju, zapao u depresiju. Navodno plašio se da neće moći samo sa penzijom da izdržava

Rodbina kaže i da su i na depresivno stanje pokojnog M. S. uticali loši uslovi koji su ove godine pogodili srpsku poljoprivredu. Prema njihovim rečima, ova porodica obrađuje hektare zemljišta, ali zbog loših vremenskih uslova sve je propalo.

– Tone i tone trešanja su mu propale. I od pre nekoliko meseci se povukao u sebe, sve je manje pričao. Nešto ga je mučilo ali nije želeo nas da opterećuje – priča porodica. – Da je barem otvorio dušu, možda bismo mogli da mu pomognemo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Grockasamoubistvo
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Koji je gospodinu bio dan rodjenja?