Užas u Lazarevcu: Preminula žena koja je sa detetom skočila sa terase

Ispred zgrade u Karađorđevoj ulici u Lazarevcu jutros su zatečeni telo žene i malo dete.

Prema nezvaničnim informacijama istražuje se da li je žena s detetom namerno skočila sa terase na pločnik ili ih je neko gurnuo.

Na teren su izašle sve službe i zatečen je jeziv prizor. Ekipa Hitne pomoći preuzela je dečaka od oko pet godina koji ima teške telesne povrede. On je hitno prebačen u bolnicu.

Žena, za koju je utvrđeno da je njegova majka, nije davala znake živote. Lekari su samo na licu mesta mogli da konstatuju njenu smrt.

Kako saznajemo, u trenutku tragedije muž preminule žene je spavao u stanu jer je došao iz treće smene s posla.

Užas se dogodio u Karađorđevoj ulici gde su prisutne su jake policijske snage.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Lazarevactragedija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Ministarstvo pravde mora pod hitno da prestane da nalaze Centrima za socijani rad da sudu izdaju misljenje da se deca dodeljuju majkama a da Centri takva misljenja salju sudu koji u parnicnom postupku pere ruke prepisujuci samo nalaz. Mora se prestati sa polnom diskriminacijom kada je u pitanju dodela starateljstva jer sve to rezultira ovakvim i slicnim slucajevima. Mlade devojke su sa postojecom patologijom u sudsvu i socijalnoj politici prosto navedene na tanak led. Naime, cim zatrudne ili rode bebu odmah pokrecu razvode brakova jer znaju da 100% dobijaju starateljstvo. Ne razmisljajuci o detetu a razmisljajuci i alimentacionoj finansijskoj zaradi, zamisljaju sebe kao slobodnu devojku, situiranu pred kojoj je zivot na klik misa u skladu sa rijaliti emisijama. Kucici pod ruku, kafici, intimni prijatelji, deca u jaslice i vrtice, bez obaveza prema muzu, porodici i deci. S ovim se ljudi mora prestati. Brakovi u Srbiji gotovo da ne postoje vise, svaka treca trudnoca zavrsava abortusom, deca ne vide svoje oceve do 14 godine, mlade majke zloupotrebljavaju sopstvenu decu, padaju u depresiju kada spoznaju sta je realni zivot, grize ih savest za svu stetu koju su naneli deci i bivsem supruzniku. Povredjena su prava dece u Srbiji, pravo na oca. Sve zakone proevropske smo ispostovali i sto ima logike i sto nema. I za LGBTP populacije, i za kucice, i za maske, i za biciklisticke stazi itd. a prava dece se gaze svakog dana. Ministarstvo mora odmah da reaguje. Sa druge strane, kada pogledate parnicne postupke u vezi starateljstva, odmah zakljucite koliko je sve to montirano i licemerno. Sama rocista na sudu, izvestaji radnica Centara za socijalni rad, sudskih vestaka, sudija, sve je licemerno, namesteno, bez ikakve socijalne, eticke norme. Imate osecaj da je sve namesteno da bi se od oceva uzimale pare, da bi se finansirao sudsko advokatksi konglomerat. Da li neko razmislja o nasoj deci? Ovo je sramota.