Užas u Obrenovcu: Devojka se porodila, njena majka bacila bebu u kontejner

Hitna pomoć Obrenovac dovezla je sredu uveče u GAK u Višegradskoj bebu koja je prethodno bačena u kontejner, rečeno je Tanjugu u toj službi.

Kako je rečeno, beba je u dobrom stanju.

Beogradski mediji javili su prethodno da je Hitna pomoć na GAK dovezla devojku (23) koja je lekarima rekla da se porodila u stanu u Obrenovcu i da je njena majka bacila bebu u kontejner ispred zgrade.

Odmah je poslata policijska patrola na lice mesta i u kontejneru je pronađeno živo žensko novorođenče, naveo je Pink.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebakontejnerObrenovac
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Za obrejovac nista cudno a sve je vise takvih psihopata u celoj srbiji kako zivimo pod pritiskom bice gore

  • bambi

    Ja sam u parnicnom postupku i borim se za starateljstvo za svog malog sina. Sudjenje traje vec sedma godina i sudije su zatrpane svim mogucim falsifikovanim i laznim dopisima majke, pocev od namestanja za nasilja, do prikrivanja nezaposlenosti, alkoholizma, neplacenih racuna, okruzenja u kome zivi sa mentalno poremecenim ocem, napustena od majke. Privremenu meru bivsa supruga uopste ne postuje, izivljava se nada mnom, nagovara mnogobrojne intimne prijatelje da mi nanose telesne povrede. Naseg sina ostavlja i nocu i danju. Dete je vezano za mene i ne zeli kod majke. Centru za socijalni rad u Obrenovcu sam preko 30 dopisa prosledio i apsolutno nista nisu preduzeli. Jos dok smo ziveli u zajednici, u vise navrata je bacila neispavana nasu bebu. Stalno je u akoholisanom stanju, prema detetu ne oseca nista i sve institucije na silu, ne obaziruci se na pravo deteta, predlazu da dete bude sa majkom. Ovo je uzas kakva diskriminacija postoji u nasoj zemlji. Odavno je trebala da bude izvrsena reforma Porodicnog prava. Nasa deca su zrtve izgubljenih i frustriranih mladih majki. Zadojene rijaliti programima, masovno rastruraju brakove da bi iskoristivsi vlastitu decu dolazile do alimentacionih para. Deca ih uopste ne zanimaju. Odma decu smestaju u jaslice, vec sa godinu i po dana, pa vrtic, pa produzeni boravak, pa babe i dede…Po ceo dan troskare alimentaciju u kaficima i diskotekama provodeci se sa mnogobrojnim partnerima, slikaju grudi i pozadinu i kaze po drustvenim mrezama,…. Ovo je uzas dokle je Srbija dosla.