Užas u Smederevu: Majka dvogodišnju ćerku danima ostavljala samu u kući

Pripadnici MUP-a u Smederevu uhapsili su D. M. (21) iz tog grada, zbog sumnje da je izvršila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Ona se sumnjiči da je svoje dvogodišnje dete ostavljala samo u zaključanoj kući i po nekoliko dana, saopštila je danas Policijska uprava u Smederevu.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

detemajkasmederevo
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Moja bivsa zena sedam godina ostavlja naseg sina od osam godina i danju i nocu sa mentalno poremecenim ocem, ne vodi dete u skolu, sakriva ga od mene, neosnovano podnosi tuzbe za nasilje, alkoholise se, ne dozvoljava mome sinu ni da se vidimo. Zanemaruje i zlostavlja naseg sina zarad svog nocnog momackog zivota. Sedma godina kako smo na sudu. Centar za socijalni rad iz Obrenovca prikriva majku i nijedan korak nisu preduzeli za sedam godina da zastite moga sina od bahatog ponasanja majke. Preko 20 podnesaka sam im dostavio da preduzmu odgovarajuce mere da zastite moga sina od takve majke, i nisu mi ni odgovorili.