Užas u Zemunu: Autobus uleteo u igralište, povređeno troje (foto)

Najmanje tri osobe u autobusu i jedno dete koje je bilo napolju povređeni su kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, koje je probilo ogradu dečijeg igrališta u Zemunu.

Povređene su osobe stare 15, 18 i 61 godinu, a dete je prebačeno privatnim vozilom u zdravstvenu ustanovu, javlja Tanjugov izveštač.

Pored igrališta, prilikom nesreće oštećena su dva vozila.

Nesreća se dogodila oko 13.35 časova u Krajiškoj ulici u Zemunu, a iz MUP-a kažu za Tanjug da vozač autobusa nije pobegao nakon nesreće, kao što su preneli mediji.

Vozač autobusa na liniji 34, koji je uleteo u dečje igralište u Zemunu, uhapšen je, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Saobraćaj nije zaustavljen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

autobusigrališteZemun
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Apelujem na sve gradjane da snimaju sve vozace autobusa,kamiona, trolejbusa, tramvaja i slicno, kada prmete da vozaci dok voze koriste mobilne telefone. Takvi vozaci predstavljaju kamikaze na ulici i predstavljaju smrtonosnu opasnost za nasu decu i stare. Snimci da se dostavljaju u centralu Policijske stanice a primadnici mupa nakon identifikacije da podatke dostavljaju po ekspresnom postupku Tuzliastvu. Svim vozacima koji su koristili mobilni dok su vozili decu, putnike ili bilo koga ili bilo sta da se trajno oduzme vozacka dozvola i licenca za rad. Ogroman je boj poginulih bas iz razloga sto se tokom voznje koristi telefon Inace ovakva saradnja gradjana i policijie vec poodavno postoji npr.u Nemackoj.