Užasni detalji Šabanove pogibije (video, foto)

Prema poslednjim informacijama Kerić je u teškom stanju dok su Bobanu slomljena tri rebra, kazao je kroz plač menadžer Sabit Dervišević

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Poslednje pesme, tri sata pred smrt…

Šaban je automobilom krenuo na aerdorom kada se nesreća dogodila. Automobilom nije upravljao on, već je imao vozača. Sa njim je bio i njegov kum koji je takođe povređen.

Pored Šabana u automobilu su bili muzičari Mirsad Kerić i Boban Stojadinović. Prema poslednjim informacijama Kerić je u teškom stanju dok su Bobanu slomljena tri rebra, kazao je kroz plač menadžer Sabit Dervišević.

Kako nemački mediji javljaju, pijani vozač automobila marke „mazda“ zakucao se u njegov automobil. Iako su lekari dali sve od sebe da spasu kralja narodne muzike, nisu uspeli.

Nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pevao.

Kako se navodi u policijskom izveštaju dva vozila su sletela sa puta i udarila u bankine, a inicijalni izveštaji su glasili da su tri osobe iz vozila „seat Ibica“ povređene.

(novosti.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Šaban Šaulić
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Sudbina….Istekao mu sat zuvota…

  • Anonimni

    Odlaze nam velikani. Porodici iskreno saucesce, Sabane neka te Bog cuva i andjeli prate, pocivaj u miru, ostaces za uvek u nasim srcima.