Uznemirujući snimak pada helikoptera: Vlasniku Lestera nije bilo spasa (video)

Britanski mediji objavili su novi ekskluzivni video snimak nesreće pada helikoptera u Lesteru u kojoj je poginulo petoro ljudi, među kojima i vlasnik engleskog kluba Vičaj Šrivadanapraba

Snimak koji traje 45 sekundi prikazuje trenutak u kojem helikopter poleće s centra stadiona, neobično dugo mu je bilo potrebno da uzleti, a kada je postigao određenu visinu, krenuo je da se vrti u vazduhu. Potom se vidi kako helikopter pada.

– Šokantno je i gledati ovaj snimak. Problem s repnim propelerom je noćna mora svakoga pilota – rekao je stručnjak za avijaciju Džim Roulands u jednoj tv emisiji i dodao:  – Iz toga se ne možeš izvući. Pilot je uradio neverovatan posao. Čekao je da se pomeri sa stadiona i prizemljio letelicu na mesto gde nije bilo nikoga.

Podsetimo, u padu helikoptera nakon utakmice Lestera i Vest Hema u subotu, poginuo je vlasnik engleskog kluba, bivša tajlandska misica Nursara Suknamai i pomoćnik Kaveporn Punpare kao i piloti Eric Svafer i Izabela Lečovic.

Lesterovi igrači su se u utorak oprostili od svog gazde, a klub je potvrdio da će se utakmica protiv Kardifa u subotu odigrati. Engleski mediji tvrde da će igrači na put dugačak oko 250 kilometara ići autobusom umesto avionom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Lesterpad helikoptera
Komentari (0)
Dodaj komentar