Vozač BMW-a ipak preživeo, lekari mu se bore za život?

Vozač BMW-a koji se jutros sudario s kombijem kod zgrade Vlade u Beogradu, je u kritičnom stanju, ali živ, prenose nezvanično beogradski mediji.

On je operisan i lekari u Urgentnom centru se i dalje bore za njegov život, navode mediji.

Na uglu Kneza Miloša i Nemanjine ulice u Beogradu jutros, oko 6 sati, sudarili su se kombi lozničkih registarskih tablica i BMW trsteničkih tablica, a u u nesreći su stradale dve osobe, dok je šest lakše ili teže povređeno.

Kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći, povređeni su prevezeni u Urgentni centar, a na lice mesta stigle su i vatrogasno-spasilačke jedinice.

MUP je potom potvrdio da su poginule dve osobe, a nekoliko sati kasnije mediji su preneli da je preminula još jedna osoba – vozač BMV-a, muškarac star 42 godine.

Takođe mediji nezvanično pišu da je povređeno dete staro oko dve godine i da se nalazi u kritičnom stanju.

U putničkom automobilu su, kako navode mediji, bile četiri osobe, a u kombiju pet.

Mediji pišu da je u vozilu s trsteničkim tablicama bila porodica, vozač Rade N. (42), Nikola N. (20), Jelena P. (35) i dvogodišnji sin Jelene i Radeta. Oni su vozili dvogodišnje dete u bolnicu na zakazanu operaciju, a nesrećni dečak je sa teškim povredama glave i ekstremiteta, opasnim po život prevezen u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

Sumnja se da se nesreća dogodila kada je vozač automobila BMW prošao na crveno svetlo na semaforu i sudario se sa kombijem, u kojem je bilo šest osoba.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

vozac
Komentari (0)
Dodaj komentar