Stravična nesreća kod Doljevca, povređen državni funkcioner (foto)

BEOGRAD – Kod Doljevca je danas došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređen direktor „Koridora Srbije“ Zoran Babić, a jedna osoba koja je bila u automobilu sa kojim se sudario njegov auto je poginula, rečeno je Tanjugu u „Koridorina Srbije“.

Babić je teško povređen, ima otvorene prelome i prebačen je u niški Klinički centar.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nesreća
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • milovan

    Pa na naplatnoj rampi se vozi ,to jest mili. A ovi sa sto na sat idu na naplatnu rampu. E Boze imalite. Kakvi su to soferi.A i ovi sto se voze u sluzbenim automobilima misle da moraju uvek da jure. Krenite ranije. Mene zanima koliko se godisnje unisti drzavnih automobila,i dali oni nekome odgovaraju.Koliko ima citavih automobila sto su Japanci poklonili pre dve godine.??? Mislim mozda 1 ili 2.

  • Anonimni

    Nije vest da je povređen nepismeni funcioner, već da je vozač vlade Srbije ubio nedužnu ženu!!!

  • Slavijan

    Samo se pitam da li će pošteni SNS priznati ko je kriv za ovaj udes ? A jasno je svima ko je krivac !

  • Anonimni

    Ako sam dobro video, po fotografijama u nekoliko časopisa, mislim da se vozilo Vlade Srbije, pun gas zakucalo u Astru, od pozadi, i nabilo je u sivog karavana, koji je odbačen par metara napred. Kao, „klizav kolovoz“. Karavan i Astra stajali na rampi garant. Biće da je neprilagođena brzina + zaspao vozač. Al’, ‘ajde, da vidimo i zvaničnu verziju. Saučešće pordici nedužno stradale žene.