„Ako Srbija ne prizna Kosovo imaćemo rat“

Bivša šefica pregovaračkog tima Prištine u dijalogu sa Beogradom Edita Tahiri izjavila da će se dogoditi rat ukoliko Srbija ne prizna nezavisnost Kosova.

Ona je to izjavila na skupu „Put ka konačnom sporazumu Kosova i Srbije“ u Prištini, i dodala da „Kosovo i Srbija nisu dve Nemačke“, prenosi prištinski Lajmi.

Prema njenim rečima, dijalog Beogarad i Prištine nije prekinut zbog uvodjenja taksi na robu iz centralne Srbije, već zato što je „Kosovo bilo u opasnosti“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kosovorat
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Lusik05

    Influencija dama Balkana kad bi dominacija, no dobro sta cemo, fala Bogu da se vidi ponekad nesto sa raznih tacaka, u mestima skupa gledaoca, u zemljama.

  • Anonimni

    Ajde komentar :Gospo taj rat koji prizeljkujete bi trajao 2-4 dana jer vasa tetka NATA nebi smela pored stranih „specijlnih radnika2 da podignu ni jedan avion iz Avijana ,Grci nece ,Turci nemu a ova okolna buranija ili ti „lovacka druzatva“ bi se peedala !

  • Anonimni

    Posto sargarepa nije upela, sada se vracaju na motku. I nastavljaju polako da kuvaju zabu, preko ovih „nasih“ politicara.

  • Miša

    Dokle li ce ici da nas zastrase,da ih priznamo.bas bih voleo da vidim koliko dugo bi trajao taj rat,a da se ne mesaju strane sile.

  • Anonimni

    Najgluplja stvar koju sam ikad cuo u istoriji sveta . Rat zbog ne priznanja , rat u kojima ne ucestvuje nasa vojska , ama rat protiv koga . E pa nasa taktika je sad da ne ulazimo u konfrotaciju a i ne priznajemo a oni ne smeju nista raditi protiv nas.

    • Anonimni

      Potpuno sam protiv rata ali u ovaj bi sutra išao,samo da vidim kako bi vi nas naterali da vas priznamo

  • batamrca

    samo napred braćo šipci biće ono cigani lete u nebo