Bakarec iz DSS prešao u SNS, dogovorio se s Vučićem

Dugogodišnji član Demokratske stranke Srbije i odbornik u Skupštini grada Beograda Nebojša Bakarec je danas saopštio da je zvanično pristupio Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i odborničkoj grupi te partije u gradskom parlamentu.

Bakarec je novinarima u Skupštini grada rekao da se s predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem pre dva meseca dogovorio da u predstojećoj kampanji za gradske izbore pomogne SNS znanjem i iskustvom u politici dugim 27 godina.

On je kazao da su „fantastični“ svi projekti u Beogradu koje je počela aktuelna vlast, a da je bivši gradonačelnik Dragan Djilas grad doveo do bankrotstva.

„Vučić Srbiju vodi sigurnom rukom. Vučić i SNS Srbiji pružaju stabilnost. Opozicija Srbiju destabilizuje. Rezultati u Beogradu su fantastični. Više niko ne može zatvarati oči pred stvarnošću“, rekao je Bakarec.

On je kazao da Vučić godinama pruža ruku onima koji su mu bili politički neistomišljenici, da ga je kritikovao do 2014 godine, ali da ne može da zatvara oči pred promenma u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Kolika je „stimulacija“za odjedanput ovakvu lavinu hvalospeva. Koji je sad njegov autoritet i kredibilitet,mislim nikakav. Gnjida na kraju ostaje gnjida sto je i sve vreme bila.