Borko Stefanović: Vladajući režim samo u javnosti spreman da se bavi unapredjenjem izbornog …

Potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović kazao je da vladajući režim „u javnosti pokušava da stvori utisak kako je spreman da se bavi unapredjenjem izbornog procesa“, ali da, kako je ocenio, „njegovi pigmeji (zamenik gradonačelnika Beograda) Goran Vesić i (ministar unutrašnjih poslova) Nebojša Stefanović tvrde suprotno“, saopšteno je danas iz te stranke.

U saopštenju se navodi ocena Stefanovića da je Vesić „činovnik u upravi grada Beograda i da bez bilo kakve zadrške kaže da su oni stalno u kampanjama“, dok je izjavu ministra Stefanovića da se predsedniku ne može zabraniti da učestvuje u kampanji, ocenio kao „direktno dovodjenje u pitanje slova zakona koje kaže da predsednik izražava narodno jedinstvo“.

„O regularnosti izbora najbolje govori funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Dragan Šormaz koji džipove u Medvedji ispred prostorija SNS opisuje kao naprednjačku mašinu koja melje opoziciju, dok razlog zašto te mašine nemaju tablice objašnjava time da se oni štite da im kola ne bi zapalili opozicioni aktivisti“, istakao je Stefanović.

Stefanović je ocenio da je Šormaz proglasio pobedu SNS uz procente pre izborne komisije a, kako je kazao, predsednik Izborne komisije je rekao da ništa nije video i da su za njega izbori prošli bez nepravilnosti, navodi se u saopštenju.

„Vreme pigmeja je završeno, vreme gradjana dolazi, za njega ćemo se izboriti na fer i poštenim izborima koji će se organizovati u skladu sa 42 preporuke i šest zaključaka Stručnog tima protesta ‘Jedan od pet miliona’. A do tada pržite se na tihoj vatri bojkota“, zaključio je Stefanović u pisanoj izjavi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    KRAJIŠNICI SU OKUPATORI SRBIJE,PUN JE BGD , VOJVODINA,..MUP, … # Pomozi Bože Srbiji # FUKARE ### # Dodik je PROZRET ,FUJ,FUJ, OD TITA JE PUN BEOGRAD „KRAJIŠNIKA“ (okupatora Srbije) ! #“TITOVČIĆI“ SE ZABAVLJAJU , U SRBIJI SU OTROV , … „POMOZI BOŽE SRBIJI“ ################################# NIJE REPUBLIKA SRPSKA (BOSNA I HERCEGOVINA) , ŠTO JE NEKAD BILA -KOD TITA,NITI POSLE NJEGA …### POMOZI BOŽE SRBIJI! ###### RASCEPILA SE REPUBLIKA SRPSKA #### NEOČEKIVANO! ######### fuj DODIK !# ## DODIK je „POPUSTIO“ SEBI,jer VRLO VEROVATNO „BI GA LIKVIDIRALI“ BRITANCI ## . ##### URADIO JE JER SE UPLAŠIO ######## DODIK je „de facto“ RAZDELIO Republiku Srpsku —— >>> ISTOČNO od Brčkog i ZAPADNO od Brčkog , …# RASCEP, PODELA BIH # OSEČALO SE „odavno “ , DA JE BIH PODELJENA , pa Banja Luka očigledno je „ZAPADNO“ ORIJENTISANA # ## AUSTRO -UGARSKA TJ: I N Č K O je POSTIGLA CILJ =slomila JEDINSTVO REPUBLIKE SRPSKE # ZAČUTAO je DODIK ! ZAČUTALA REPUBLIKA SRPSKA , NEMA VESTI O DODIKU ## Daleko je „otišao“ , NEMA POVRATKA ,OČEKUJEM „novog vođu ZA „Republiku Srpsku“ -sa SEDIŠTEM – na PALAMA, ZA Srbe iz HERCEGOVINE i iz Bosne istočno od SARAJEVA bliže DRINI(između Užica i Sarajeva ) ### #### Pomozi Bože Srbima , ma gde bili! ##### NEMA VESTI O DODIKU ##### , DODIK PRIPADA Republici Srpskoj ZAPADNO od Brčkog ###### , DODIK je „POPUSTIO“ SEBI #### ,jer VRLO VEROVATNO „BI GA LIKVIDIRALI“ BRITANCI , #### NEMA VESTI O DODIKU ! ######### DODIK je SAM izjavio :“ ONAJ KO PRISTUPI NATO JE IZDAJNIK“, „Pomozi Bože SRBIJI! Pomozi Bože Srbima , ma gde bili! Samo Srpska Pravoslavna Crkva POVEZUJE SRBE! SRBI „preko Drine “ SU „dugo živeli u Austro-Ugarskoj“, POLITIČKO JEDINSTVO SRPSKOG NARODA MOŽE USPOSTAVITI , samo Srpska Pravoslavna Crkva , „jedinstvo razlika“ , a TO JE UNIJA ILI KONFEDERACIJA SRPSKOG ŽIVLJA IZ SRBIJE uključujući Kosovo I Metohiju , SA BIH ( može MOŽDA i CG )