Djurić objavio da se Milena Popović, nevenčana supruga Olivera Ivanovića učlanila u SNS

Milena Popović, nevenčana supruga ubijenog lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, učlanila se u vladajuću Srpsku naprednu stranku (SNS).
To je na svom tviter nalogu objavio direktor Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić, koji joj je poželeo dobrodošlicu u SNS.
„Danas je naša stranka postala bogatija za osobu nevidjene energije, istrajnosti, požrtvovanja za svoju porodicu i Srbiju. Sa novim licima, novom snagom i Aleksandrom Vučićem na čelu nastavićemo zajedno za dižemo Srbiju sa kolena“, naveo je Djurić.

Oliver Ivanović je ubijen 16. januara 2018. godine u severnom delu Kosovske Mitrovice a njegov ubica još nije pronadjen.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (4)
Dodaj komentar
  • MILJAN

    Mislim da svi veliki svetski listovi,treba da objave ovu epohalnu vest,da se nevencana (sta je sa vencanom) supruga pok.Olivera ivanovica,uclanila u SNS.To je zaista vest dana,koja ce odjeknuti u celom svetu,kao zrak nade za sveukupno covecanstva.!

  • Anonimni

    Jos jedna „gromada“ od licnosti i od autoriteta clanica Usla verovatno „spontano i dobrovoljno“ u redove onih sa kojima njen nevecani suprug nije hteo i koji su ga napadali. U krajnjem slucaju sto je to vazno toliko da to zvanicno objavljuje neki direktor drzavne institucije. Da li je to i poziv ostalim da se uclane ,imace neke vajdice!

  • Miša

    Pa ona ubija ponovo Olivera.On nije bio za Vucica i njegove satelite.

  • Anonimni

    Kakve veze ima Direktor kamcelarije za KiM (drzavna organ) sa clanstvm neke Milene u SNS? Zar je to toliko vazno da znamo. Cime je to ista zasluzila da se ovako pompezno i zloupotrebom dazavni institucija objavljuje njeno clanstvo u stranci . Bilo bi bolje da se bavite drzavnim poslovima (za koje ste debelo placeni) nego sto srancarite.