Dveri: Šešelj je Vučićev poslušnik i lažni opozicionar

Pokret Dveri optužio je danas lidera Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja da je obična marioneta u rukama premijera Aleksandra Vučića i da se od hrabrog borca u Haškom tribunalu pretvorio u „tužnu političku figuru, Vučićevog slugu u lažnog opozicionara“. 

„Vojislav Šešelj neuspešno pokušava da sakrije tu svoju ponižavajuću ulogu glumeći velikog patriotu i opozicionara… Šešelj je jasno pokazao da je beskrupulozan, spreman na sve zarad dolaska na vlast. On se otvoreno odrekao sopstvene politike. Ne smeta mu da bude poslušnik onog koji mu je uništio stranku“, navodi se u saopštenju Dveri.

Dveri podsećaju da je Šešelj do skoro tvrdio da je Vučić izdajnik, da je spreman da prihvati nezavisnost Kosova, kao i da je saradnik britanske i američke obaveštajne službe. 

„Od hrabrog borca u Haškom tribunalu postao je tužna politička figura – Vučićev sluga i lažni opozicionar, koji sada moli Vučića da se ne povuče, ako izgubi na izborima. Od velikog zaštitnika srpskih nacionalnih interesa nije ostalo ništa“, navode Dveri.

Ta stranka takodje dodaje da deluje smešno kada Šešelj pokušava da objasni da „nije blag prema Vučiću“ i da ga niko ne napada oštrije od njega. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar