Episkop Irinej: Homoseksulano ponašanje je neprihvatiljivo, zakon ministarke Čomić je iz Brisela

Episkop bački Irinej izjavio je da je homoseksualno ponašanje neprihvatiljivo i da Zakon o priznavaju istopolnih partnerstava, koji je najavila ministarka za ljudska prava i društveni dijalog Gordana Čomić, nije njena ideja već ideja iz Brisela.

„Naš stav je sledeći: čovek je od Boga stvoren kao muž i žena, kao bračna zajednica, kao porodica, a ne kao ‘dvojica tatâ’ ili ‘dve mame’. Po ovoj stvari isto je učenje Biblije i Korana. Homoseksualno ponašanje je neprihvatljivo i za Jevreje, i za hrišćane, i za muslimane, ali sadašnje vreme i davno prošlo vreme nisu isto vreme, tako da danas niko i nigde u kulturnom svetu ne kamenuje homoseksualce“, rekao je episkop Irinej za list Pečat.

Kako je naveo, „mi se danas ne mešamo ni u čiji lični izbor i privatni život niti želimo da ikome budu uskraćena prava i sloboda volje, ali ne prihvatamo nametanje homoseksualnosti odraslima i deci kao ravnopravne ‘orijentacije’ i medijsko, dirigovano davanje prednosti toj ‘orijentaciji’ nad većinskom, po meni prirodnom i samorazumljivom“.

„Došlo se do toga da je gej-parada postala jedan od glavnih preduslova za članstvo u Evropskoj Uniji. Uveren sam da ni inicijativa gospodje Gordane Čomić nije njena ideja već briselska – i ina – direktiva. Ako je to, kao i priznanje Kosova i Metohije za posebnu državu, uslov ili ultimatum, hvala im na svemu – i na ‘otvaranju poglavljâ’, i na ‘imajućem biti’ članstvu, i na obećanim ekonomskim ‘benefitima’ (što bismo mi starinski, prevazidjeni, neresetovani Srbi kazali – prednostima ili dobitkom), i na obećanim ‘zjapećim visinama svetle budućnosti’ (Aleksandar Zinovjev), i na svemu ostalom i još ponečem“, rekao je episkop Irinej, koji je i portparol Srpske pravoslavne crkve.

„Neka živi kako ko hoće i neka radi šta ko hoće, ali brak i ‘istopolna zajednica’ nisu isto. Jedna stvar je priznavati slobodu i prava članovima i članicama takvih zajednica, sasvim druga je proglasiti ih za ekvivalent braku, a treća – besomučno ih propagirati. Uostalom, neka naša država organizuje referendum o ovom pitanju“, rekao je episkop bački Irinej.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Lepo receno, bravo. Pogledajte samo zapadne serije, svaka, ali svaka kao po naredbi ima propagiranje homoseksualizma kao neceg sasvim normalnog. Jasno je ko forsira takve ideje.

  • Radoslav Radović

    Satanizacija na globalnom nivou.Sreća je u tome da populacija koja je spremna da sluša ove idiote iz Brisela i sa zapada nije većina planete.Tu ne spada Indija ni Kina ni Rusija, koje su polovina svjetske populacije.Jadne male zemlje pritisnute od ovih razbojnika, još ako su ekonomski zavisne nemogu da se spase od ovoga zla ili mogu ali sa velikim žrtvovanjem.Mi se moramo spasiti od ovog zla po bilo koju cijenu, jer ovo neće još dugo trajati.Svijet se mora od ovoga zla odbraniti ili će nestati.Ako bi na planeti bile dvije trećine homoseksualaca za samo nekoliko godina svijt bi izumro jer se nebi rađala djeca. Naš preosvešćeni Episkop govori sa punom moralnom odgovornošću jer zna sve užasne posljedice koje bi nastale usvajanjem zahtjeva ovih lucifrovih sljedbenika.Luciferovi sledbenici zagovaraju smanjenje populacije, pa je to pored biološkog rata koji su već počeli još jedan vid rata protiv čovjeka i čovječanstva(vakcinacijom u Africi protiv Ebole sterilizirali su populaciju).Među doktorima postoje Luciferovi sljedbenici(Mengelovi)koji su po Srpskim bolnicama krali novorođenu djecu i prodavali ih po zapadu i većina njih zbog još gorih sudija i korumpiranog sudstva i organa gonjenja, i danas nekažnjeni.Teško je nabrojati sve nesreće i zla koja buhvalno dolaze kao stompedo i jurišaju na zdrava čovjeka da ga razbože i ostave bez duše, bez savjesti i svijesti i stvore idiota po liku svome…….