Haradinaj o naoružavanju Srbije: Zaustavite ovo ludilo

Vršilac dužnosti premijera Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da je stalno naoružavanje Srbije vojnom opremom od Rusije i Kine direktna pretnja Kosovu.

„Stalno naoružavanje Srbije vojnom opremom iz Rusije i Kine (oklopno naoružanje, sistemi protivvazdušne odbrane, bespilotne letelice…) predstavlja direktnu pretnju Kosovu, krhkom miru u regionu i evroatlantskoj perspektivi“, napisao je Haradinaj na zvaničnom nalogu na Fejsbuku.

„Srbija mora da zaustavi ovo ludilo pre nego što bude kasno“, poručio je Haradinaj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Haradinajnaoružajesrbija
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Nega ti JE U GLAVI LUDILO ,TEK CE DA BUDE -„RUSI DOLAZE „!

  • NINA

    Mene cudi sto se komentari i misljenja ove psiho budale jos uvek uzimaju u obzir, pa se cak i stampaju.. Ali hvala sto ga uzeste u obzir, bas se slatko ismejah! Skoro do suza… Cuj, da zaustvimo ludilo naoruzanja! LOL!! Ako bi se to oruzje dalo njima, sigurno ne bi bilo ludilo!!! Grohotom se nasmejah veceras<<

  • MILOVAN

    Srbija treba da prestane da se naoruzava,jer time unosi ratnu psihozu,na ceo region balkana.Takodje,treba bez pogovora da prizna novu Drzavu Kosovo,kako bi spasla sopstvenu drzavu od ekonomskog i svakog drugog kraha Nas narod imaa jednu divnu poslovicu,koja glasi:Sut sa rogatim,nikada nije izasao na kraj..Dosta je inacenja i mlacenja prazne slame.Moramo gledati sta se nama vise isplati.Kosovo je oduvek bilo kamen o v.ratu srbije.Sto se pre debalasiramo tog kamena,pre cemo poceti da zivimo kao ostali srecni narodi.!

    • Legionar

      Milovane, jesi li ti Čeda Jovanović Srbija, da svojevremeno nije imala čime da se brani, ne bi je danas bilo.

    • Anonimni

      BUDALA

    • Anonimni

      A cije bi ti to dao S“ptarima tVOJE ili nekog SRBINA .Ciji su MANASTIRI,CRKVE ,GROBLJA TAMO -tvoje familije cisto sumnjam .Kosovo smo kROZ VEKOVE GUBILI ALI I VRACALI JER TO JE KOLEVKA SRPSTVA !A ti ako si Srbin (a cini mi se nisi cim upotrebljavas reci „bez pogovora“ .Prodaj ili pokloni BABINU NJIVU a srbima na kosovu ne otimaj !

  • Anonimni

    A sta si mislio zbog koga je ovo sto te muci zbog JAMAJKE ILI SRPSKOG KOSOVA????