Haradinaj preti: Ako nas Beograd ne prizna, takse ostaju zauvek

Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj zapretio je danas da bi takse na srpsku robu mogle doveka da ostanu na snazi, ukoliko Beograd ne prizna kosovsku nezavisnost.

„Kad god je Srbija spremna, i mi smo“, poručio je Haradinaj u Lipljanu, govoreći o taksama od 100 odsto na srpsku robu, prenosi RTK.

Haradinaj je ocenio da je Priština sama prihvatila u pregovorima poziciju „koja je manje od nezavisne države“ i učinila nemogućim da bude priznata kao nezavisna država.

On je naveo da je Priština ta koja je sela za sto kao slaba i neravnopravna strana.

„Otežali smo međunarodnim faktorima da nas brane“, naveo je Haradina, dodajući da dijalog ima ime – „uzajamno priznanje u okviru postojećih granica“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Haradinajtakse
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    A ko te je PREVARIO da ces ti i tvoji ZAUVEK biti na SRPSKOM KOSOVU????

  • Milan

    Za meru postoji kontra mera. Moraces da to objasnis tvojima. Kad mera dodje. A priznanja nece biti nikad. Toliko ste malo trziste da vise apsolutno nije bitno , ni da ukinete takse i platite sto posto da bi saradjivali. Ovo je samo sada uslov koji ste sami smislili ,da sutra morate pristati na Srbske uslove😄😄😄😄😄😄.Sada ulaze jos dva igraca u kolo. Lose te taj proizvodjac taksi celom svetu uci. Staces kad se sretnu dva cobanina ko o cemu oni o ovcama ,biletu i taksama.😄😄😄😄😄

    • Anonimni

      Valda nevidite od svoje mrznje da KOSOVO sve vise OKUPIRAJU KINEZI.A njih TAKSE ic ne interesuju ,unose i prodaju sta hoce i kako hoce -pojesce vas Si“usi.