Jelka Jovanović: Vulin da objasni svoju fotografiju s vodjom navijačem Rada

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, kao štićena ličnost, ne bi smeo da dodje u bilo kakav kontakt sa nekim ko ima veze sa kriminalom, tako da „mora mnogo toga da objasni“ u vezi svoje fotografije sa vodjom navijača Rada, ocenila je danas novinarka Jelka Jovanović.

Jovanović je za Televiziju N1 napomenula i da je „zaista čudno kako ta jedna ekipa na vlasti i njima bliski ljudi stalno budu uhvaćeni sa nekim problematičnim likovima…“.

„Nemoguće da postoji toliko slučajnosti”, rekla je ona. Dodala je da objašnjenje „nezvaničnog kandidata za predsednika Srbije“ (Vulina) da ne zna ko je čovek sa kojim se slikao nije dovoljno.

Komentarišući reagovanje poslanika Skupštine Srbije Dragana Šormaza o Kapetanu Draganu i majicama s likom ubice premijera Zorana Djindjića, Jovanović je rekla da je Šormaz „očigledno užasna manjina“ medju onima koji donose odluke.

Šormaz je reagovao na vest da fondacija Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, deli majice sa likom Zvezadana Jovanovića i da planira peticiju za oslobadjanje iz zatvora, u kojem Jovanović služi maksimalnu kaznu u Srbiji – 40 godina, rekavši da će čekati 48 sati da tužilaštvo reaguje.

„Ne znam šta čeka tužilaštvo. Pretpostavljam da će Šormaz posle 48 sati podneti prijavu, ali da će ta prijava završiti u fijoci“, rekla je Jelka Jovanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar