Kajl Skot: Nema razloga za krizu u pregovorima Srbije i Kosova

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot rekao je danas da ne vidi razlog za krizu u pregovorima Srbije i Kosova o normalizaciji odnosa.

On je novinarima u Agenciji za restituciju rekao da je tehnički sastanak delegacija Srbije i Kosova prošle nedelje dobro prošao, i da će za nekoliko dana u Briselu biti još jedan takav.

Skot je ocenio da napreduje „unutrašnji dijalog“ u Srbiji o Kosovu, i rekao da očekuje da se nadje rešenje i da se normalizuju odnosi Srbije sa Kosovom.

„To je važno za Srbiju, Kosovo i EU“, rekao je američki ambasador.

Ocenio da sva obećanja u pregovorima dve strane „treba da se realizuju“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • tomislav

    uvazeni gospodine SKOT koliko znam pricate srpski i to me jako raduje razumecete sta cu vam reci kada citam i pratim Vase iskaze na tv meni to nekako dodje kao mesanje u unutrasnje poslove jedne suverene drzave majke SRBIJE nego gospodine skot vas shef gospodin tramp treba puno vise saveta nego li nas predsednik vucic pa vam savetujem reci te vasem predsedniku sta je dobro a sta lose u njegovoj politici pustie vi srbiju i Kosovo neka sami resavaju svoje Probleme. kako kaze jedna stara poslovica pocistite ispred svojih vrata pa onda ispred tudjih pozdrav