Kovačević (Nova stranka – Da se struka pita): Vučić da kaže od koga štiti Srbiju

Nova stranka – Da se struka pita pozvala je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da javno kaže „od koga štiti Srbiju“ a povodom izjave koju je dao posle sastanka sa predstavnicima zapadnih sila o takozvanom francusko-nemačkom predlogu za Kosovo.

„Zar nas nije predsednik Srbije svih ovih godina ubeđivao da imamo nemačke, francuske i mnoge druge prijatelje? Uporno je forsirao osećaj u javnosti da je to samo zbog njega lično i njegovog izuzetnog osećaja za spoljnu politiku. Kako se onda u to uklapa predsednikova jučerašnja izjava da je ‘uradio sve da zaštiti Srbiju“, upitao je predsednik Nove stranke – Da se struka pita, Vladimir Kovačević.

On je upitao „od kog tačno Vučićevog prijatelja se štiti Srbija“.

„Da li to znači da prijatelji zapravo ipak to nisu? Rekao bih da silina marketinga SNS svakim danom biva sve više demantovana. Suočavamo se kao narod, gotovo po svim pitanjima, sa stvarnošću koja nije nimalo onakva kava nam se celu deceniju putem medija servira“, ocenio je Kovačević.

Dodao je da je „vreme za promene, za uklopivu spoljnu i ekonomsku politiku sa svetskim silama, a u interesu samo srpskog naroda“.

„Aktuelna vlast takvu politiku nije u stanju da sprovodi“, naveo je predsednik Nove stranke – Da se struka pita.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar