Kovačević: Ono što je Pokret Evropa sad u Crnoj Gori, to je Nova – Da se struka pita u Srbiji

Predsednik stranke „Nova- da se struka pita“ Vladimir Kovačević izjavio je danas da je siguran da je ta stranka u Srbiji ono što je Pokret „Evropa sad“ u Crnoj Gori.

„Koncept rada naše stranke je politika koja se objašnjava kroz ekonomiju, značaj ekonomskog patriotizma i ekonomskog integriteta, koji nismo nikad dostigli da bismo imali društveno-socijalne, spoljnopolitičke i sve druge integritete. Ako to nismo razumeli decenijama unazad, važno je da razumemo u budućnosti, zbog naše dece, gde smo grešili“, rekao je Kovačević.

On objašnjava da se zbog toga Srbija prečesto nalazi samo u lošim situacijama, gde ima izbor samo među lošim rešenjima.

„Popularnost slične politike zasnovane na ekonomiji i rešenjima koja svakodnevno unapređuju standard življenja građana, koja je rastuća u Crnoj Gori, upućuje na svetlu budućnost ovakve politike i ohrabruje s obzirom na to da je senzibilitet građana i jedne i druge zemlje gotovo isti“,istakao je Kovačević.

„Već na prvim narednim izborima potrudićemo se da to i dokažemo u ime svih građana Srbije, baš kao što to danas u bratskoj Crnoj Gori čini Pokret ‘Evropa sad'“, zaključio je predsednik stranke Nova-Da se struka pita.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar