Milivojević (DS): SNS je političko krilo organizovanog kriminala

Član Glavnog odbora Demokratske stranke (DS) Srdjan Milivojević izjavio je danas da su se posle objavljivanja svedočenja vodje kriminalnog klana Veljka Belivuka stekli uslovi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić podnese ostavku na sve državne funkcije.

„Neophodno je i da Vlada podnese ostavku jer je u pomenutom svedočenju jasno navedeno da je i Ana Brnabić koristila usluge Belivukovog klana zarad bogaćenja svoje familije. Na kraju, trebalo bi da se raspusti i nelegitimni parlament kako bi se država iz ruku mafije i organizovanog kriminala vratila u ruke gradjana, i Ustavno pravne okvire“, naveo je Milivojević u pisanoj izjavi.

Milivojević je ocenio da je Srpska napredna stranka postala političko krilo organizovanog kriminala i da je bila pokrovitelj počiniocima najtežih krivičnih dela kojima su ozbiljno ugroženi i Srbija i svi njeni gradjani.

„Potrebno je već danas mobilisati sve progresivne snage našeg društva i napraviti dogovor svih relevantnih opozicionih stranaka o jedinstvenom nastupu spram organizovanog kriminala koji je preuzeo državu Srbiju kako bismo pronašli način na koji se može prevazići duboka bezbednosna i politička kriza u Srbiji. Samo zajedničkim snagama možemo da srušimo s vlasti režim duboko ogrezao u kriminalu i korupciji“, zaključio je Milivojević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar