Narodna stranka: Optužbe SNS o napadu Novakovića su lažne

Povereništvo Narodne stranke u Novom Sadu negiralo je danas da je poverenik njihove stranke za Vojvodinu Borislav Novaković sa još četiri osobe fizički napao člana Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) i direktora JKP „Gradsko zelenilo“ Miloša Egića.

Narodna stranka u saopštenju navodi kako su optužbe SNS-a lažne i da će ukoliko nastave sa optužbama pravdu tražiti na sudu.

„Stara tehnika da nasilnik optužuje žrtvu se nastavlja. Dolaskom na vlast SNS-a na velika vrata je uvedena tehnika vredjanja, omalovažavanja i maltretiranja političkih protivnika“, piše u saopštenju Narodne stranke.

Oni su najavili da nastavljaju borbu protiv uništavanja Novog Sada i da neće odustati od namere da novosadsku javnost pravovremeno obaveštavaju o svim „nezakonitostima i marifetlucima stvarnog gradonačelnika Andreja Vučića“.

„Andreju Vučiću poručujemo da smo protiv privatizacije JKP Stana. Andreju Vučiću skrećemo pažnju da nećemo dozvoliti rušenje Spensa i stadiona FK Vojvodina, da bi se on i njegovi poslovni partneri dočepali najvrednijeg gradjevinskog zemljišta u državi“, navodi se u saopštenju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu optužio je danas poverenika Narodne stranke za Vojvodinu Borislava Novakovića da je sa još četiri osobe, fizički napao člana Izvršnog odbora SNS-a i direktora JKP „Gradsko zelenilo“ Miloša Egića.

Navodeći da se incident dogodio oko ponoći u Novom Sadu, SNS je pozvao nadležne da reaguju „isto kao što su reagovali i pre pet dana u Vrbasu, kada je Novaković brutalno napao pripadnike policije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar