Naslovna strana za nedelju 19. februar 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama od nedelje najveću pažnju posvećuju i dalje mogućoj kandidaturi predsednika Srbije Tomislava Nikolića za novi mandat.

ALO  –  „Izbori će biti referendum: Vučić ili ja“, kaže u intervjuu kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić.

BLIC  –  „Nikolića ne gura Putin već sitni ruski tajkuni“, piše list. „Bez dlake na jeziku“, naslov je intervjua s funkcionerom SPS Brankom Ružićem koji smatra da se „Nikolić nije izdigao iznad palanačkog mentaliteta“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Nikolić odbio mesto počasnog predsednika SNS“, piše list i dodaje da predsednik Srbije i premijer Aleksandar Vućić četiri dana nemaju direktan kontakt. Pod naslovom „Bakir na putu da razbije Bosnu“ o posledicama zahteva bošnjačkog lidera za revidiranje presude protiv Srbije. „Pravda će pobediti, nadam se slobodi od srede“, o ponavljanju sudjenja kosovskom političaru Oliveru Ivanoviću.

KURIR  –  „Vučić, Šešelj i Toma hoće da sahrane Srbiju“, kaže kandidat za predsednika Srbije Saša Janković. „Hoćemo veću moć u vlasti“, kaže funkcioner SPS Branko Ružić.

POLITIKA  –  „Još neizvestan izvoz fijata 500L u Rusiju“, nema direktive za početak pregovora o izvozu. „Srbija zemlja jedinaca“  –  brak je na prekretnici. „VMA dobija savremeni centar hitne pomoći“ naslov teksta o razgovoru s čelnikom Vojnomedicinske akademije Miroslavom Vukosavljevićem.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar