Naslovna strana za petak, 26. januar 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama za petak, 26. januar pišu o različitim temama, o beogradskim izborima, izjavama počasnog predsednika Socijalističke partije Srbije Milutina Mrkonjića koje su „naljutile“ Srpsku naprednu stranku i izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da nema dijaloga ako je cilj samo da Srbija prizna nezavisnost Kosova.

ALO – „Mrkonjić podržao tajkuna“, list piše o tome što je počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić rekao da je spreman da saradjuje sa stručnjacima kakav je bivši gradonačelnik Beograda i kandidat opozicije na predstojećim izborima Dragan Djilas.

BLIC – „Trudnice sada boirave u toplim sobama“, o obnavljanju odeljenja ginekologije u Vršcu, za šta je novac prikupila Blic fondacija. „Ako je dijalog samo priznati Kosovo, hvala i dovidjenja“, o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o dijalogu Beograda i Prištine.

VEČERNJE NOVOSTI – „Dovidjenja ako je samo cilj da priznamo Kosovo“, izjava predsednika Srbije o dijalogu Beograda i Prištine. „Nema restitucije dok je rezolucije“, list piše da povraćaj imovine na Kosovu i Metohiji nije ni počeo.

DANAS – „Nećak: Sramna odluka, SNS ne poštuje žrtve“, list piše o otvaranju mesnog odbora Srpske napredne stranke na mestu nekadašnjeg nacističkog logora na Starom sajmištu. „Država selektivno kažnjava gradjevinare“, list piše da je zbog kašnjenja na deonicama Koridora 10 i 11 država naplatila penale pojedinim izvodjačima.

INFORMER – „Tramp najurio Hojta zbog Srbije“, list piše da je službenik američke administracije zadužen za Balkan Brajan Hojt Ji dobio otkaz. „UN: Srbija će svake decenije gubiti čak 120.000 mladih“, o predvidjanjima da će do kraja veka u Srbiji biti samo 800.000 dece mladje od 14 godina.

KURIR – „Ako Srbija mora da prizna Kosovo, hvala i dovidjenja“, o poruci predsednika Srbije Aleksandra Vučića po pitanju dijaloga Beograda i Prištine. „Mrka započeo rat SPS i SNS“, list piše da je počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić izjavama da bi saradjivao sa stručnjacima i iz opozicije i da SNS ne podnosi najbolje kritiku, počeo rasprave u koaliciji.

POLITIKA – „Do 2050. biće nas milion manje“, o istraživanju UN o demografiji u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF – „Mrzitelj Srbije šef CIA na Balkanu“, list piše da je Brajan Hojt Ji postao šef CIA na Balkanu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar