Naslovna strana za ponedeljak, 10. april 2017.

Dnevni listovi na naslovnim stranama za ponedeljak, 10. april najviše pažnje posvećuju prebrojavanju glasova sa glasačkih mesta u Novom Pazaru, napadima u Egiptu u kojima je stradalo najmane 43 osobe i protestima „Protiv diktature“ širom Srbije

BLIC  –  List objavljuje nove detalje o poslovanju Fondacije Dragice Nikolić „Gde je završilo milion evra iz Emirata“. Pod naslovom „Ispovest čoveka koji je izručio Miloševića“ za list govori nekadašnji upravnik Okružnog zatvora Dragiša Blanuša koji je oslobodjen krivice za zloupotrebu službenog položaja i otmicu bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića.“

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Američka mornarica juriša ka Pjongjangu“ o tome da su SAD poslale nosač aviona u pravcu Korejskog poluostrva. Za list govori časna sestra, katalonska benediktinka Tereza Forkades „I žena će na čelo Vatikana“.

DANAS  –  „Traže se smene čelnih ljudi RTS“ o zahtevima „Protesta protiv diktature“ koji se odvijaju u više gradova u Srbiji. List piše da je nakon odlaganja zakazan novi termin za uzimanje iskaza bivše supruge gradonačelnika Beograda Marije Mali „Sutra saslušanje Marije Mali?“.

POLITIKA  –  O prebrojavanju glasova sa dva glasačka mesta u Novom Pazaru „Bura zbog četiri glasačka listića“. O napadima u Egiptu u kojima su stradale najmanje 43 osobe „Dva napada na koptske crkve u Egiptu“. Za list govori profesor emeritus sa Mensfild koledža u Oksfordu Majkl Friden – „Nemačka je zaslužno supersila EU“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar