Naslovne strane za nedelju, 8. avgust 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o poslednjem danu letnjih Olimpijskih igara u Tokiju, požarima na jugu Evrope i na Balkanu, o novoj kovid bolnici u Novom Sadu i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO – List piše o požarima koji su zahvatili jug Evrope „Grčka u plamenu!“. O osvajanju zlatne medalje karatistkinje Jovane Preković na letnjim Olimijskim igrama „Jedva smo preživeli Jovanino zlato!“.

BLIC – O poslednjoj utakmici srpskih vaterpolista poslednjeg dana Olimpijskih igara pod naslovom „Oproštaj sedmorice veličanstvenih“. O novoj humanitarnoj akciji „I tromesečnoj Vanji potreban je najskuplji lek na svetu“.

VEČERNJE NOVOSTI – Intervju sa američko-nemačkim geopolitičarom Vilijamom Engdalom „Kosovo je deo globalnog rata za budućnost sveta“. „Za 100 dana nikla nova kovid-bolnica“, o završetku objekta u Novom Sadu.
KURIR – Pisac Zoran Ćirić za list govori o svojoj knjizi „Moj ‘Nišvil’ je danas klasika, a smatrali su ga pornografijom“. Virusolog Tanja Jovanović upozorava „Ukoliko se ne vakcinišu, djaci će morati da se bar jednom nedeljno testiraju na kovid 19“.

POLITIKA – Intervju sa ministarkom kulture i informisanja Majom Gojković pod naslovom „Ako radiš, imaš i neprijatelje“. List piše o 20. godišnjici povratka Srba u Osojane „Ova zemlja traži vaše ruke“. O požarima na Balkanu „Vatrene stihije besne od Neuma do Berova“.

SRPSKI TELEGRAF – O očekivanjima od poslednjeg dana letnjih Olimpijskih igara u Tokiju povodom finala u vaterpolu „Ima boga, uzećemo zlato“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar