Naslovne strane za ponedeljak, 24. april 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 24. aprila najviše pišu o izborima na severu Kosova.

POLITIKA – „Policija i KFOR oko kontejnera, glasačke kutije ostale prazne“, o izborima na severu Kosova. „Trinaesta ubijena žena početka godine“, o poraznoj statistici u Srbiji.

ALO – Pokušaj ubistva nevenčane supruge „Pucao na bivšu i dvogodišnjeg sina“. O 36. Beogradskom maratonu u tekstu „Veličanstveno! Beogradom trčalo 10.500 maratonaca“.

BLIC – „Kontejneri, policija i retki Srbi na glasanju“, o izborima na severu Kosova.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o izborima na severu Kosova koje su Srbi većinski bojkotovali, u tekstu pod naslovom: „Kurtijeva kontejner demokratija“. „Probili i drugu cev najdužeg tunela“, o radovima na deonici od Pakovraća do Požege.

DANAS – List piše o potencijalnim naslednicima predsednika Srbije Aleksandra Vučića na čelu Srpske napredne stranke: „Vučeviću najveće šanse“. „Udaranje po džepu ne smanjuje broj udesa“, o situaciji i kaznama u saobraćaju.

INFORMER – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na obeležavanju Dana sećanja na žrtve Jsenovca: „Srbi više neće trpeti zulum“. O izborima na severu Kosova:  „Na Kurtijeve izbore izaslo 2,4% birača“.

KURIR – „Srpsko ne Kurtiju: Masovni bojkot izbora na severu Kosmeta“, piše list.

NOVA – List piše da su lokalni izbori na severu Kosova, nadmetanje Beograda i Prištine, u tekstu pod naslovom: „Institucija nema dok strah i tenzije nikada nisu ni odlazili“. „Lekar u Srbiji ima 700 evra manju platu od medicinske sestre u Rumuniji“, o zaradama u domaćem zdravstvu.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o Danu sećanja na žrtve Jasenovca u tekstu „Kada Srbima dozlogrdi, povratka nema“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar