Naslovne strane za sredu, 14. februar 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za sredu, 14. februar, pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Hrvatskoj i drugim temama.

ALO  –  Pod naslovom „Vučić raspametio Hrvate“, o poseti predsednika Srbije. „Patrijarh nestao, našli ga u banji“, o „panici“ u Patrijarši jer sveštenici nisu znali gde je poglavar SPC.

BLIC  –  „Srbija je platila visoku cenu za nacionalizam“, napisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić u tekstu za „Politiko“. „Zoran pažljivo planirao ubistvo“, o optužnici protiv optuženog za ubistvo supruge. „Otkud košarka u izborima“, o košarkašima koji učestvuju u kampanji pojedinih stranaka pred lokalne izbore u Beogradu.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Srpsko ime čuvajte i poštujte komšije“, rekao Aleksandar Vučić Srbima u Hrvatskoj. „Živote heroja krase velika dela“ – uručena priznanja za najplemenitije podvige 2017. godine. „Borcu za istinu šest meseci robije“, o Dragi Malikoviću koji je osudjen zbog „borbe sa falš diplomama“.

DANAS  –  „Traže postupak protiv mentora Siniše Malog“ – inicijativa grupe profesora i naučnih istraživača u vezi s doktoratom gradonačelnika Beograda. „Tamara Tripić: Oni gradom vladaju, mi ćemo da upravljamo“, kaže potpredsednica Demokratske stranke. „Obradović i Radulović ponovo traže smenjivanje Vlade“ – Dveri i DJB danas predstavljaju inicijativu  traže podršku poslanika. „Mesić: Može se naći rešenje za spornu granicu“, kaže bivši predsednik Hrvatske.

KURIR  –  „Nećemo se dodvoravati ni ponižavati“, o poseti Vučića Zagrebu. „Apisova ‘Crna ruka’ naopasnija organizacija“, piše list.

INFORMER  –  „Vučića čekale opasne ubice“, o tome da su neposredno pre posete predsednika Srbije Zagrebu uhapšene tri naoružane osobe iz BiH. „Češki tajkun kupuje Telenor“, piše list.

POLITIKA  –  „Vučić: Ne očekujte da se dodvoravam i ponižavam“, o poseti predsednika Srbije Hrvatskoj. „Na novoj lokaciji u Vukićevici još 40 tona opasnog otpada“ – u obrenovačkom selu nadjeno stotinak buradi hemikalija, najverovatnije iz industrije.

SRPSKI TELEGRAF  –  Naslovna strana o optužnici zbog ubistva pevačice Jelene Marijanović i povodom smrti glumca Nebojiše Glogovca – „Otac i žena nemi od bola“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar