Nikodijević novi predsednik beogradskih socijalista

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević izabran je danas za predsednika beogradskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS). 

Nikodijević je izabran na predlog lidera socijalista Ivice Dačića a na poziciji predsednika beogradskog odbora zameniće Aleksandra Antića, koji je nedavno izabran za zamenika predsednika SPS-a.

Obraćajući se prisutnima na izbornoj konferenciji gradske organizacije SPS-a, Nikodijević je kazao kako veruje da će socijalisti na narednim izborima u Beogradu „kad god oni budu održani“, osvojiti 200.000 glasova.

Doskorašnji predsednik beogradskih socijalista Aleksandar Antić kazao je da će i novo rukovodstvo socijalista u glavnom gradu nastaviti sa pružanjem podrške prvenstveno najugroženijim gradjanima.

Lider socijalista Ivica Dačić istakao je na konferenciji beogradskog odbora SPS-a da se stranka sprema za lokalne i pokrajinske izbore i da socijalisti žele da gradjanima ponude realnu politiku i da sprovedu to što obećaju.

Dačić je pozvao sve u SPS-u na jedinstvo i da po strani ostave unutrastranačka i medjustranačka sukobljavanja.

Pored Dačića, izbornoj konferenciji beogradskog odbora SPS-a prisustvovali su najviši funkcioneri stranke, medju kojima i Branko Ružić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar