Nikolić poslao Vučiću pismo: Želim mesto premijera i lidera SNS

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poslao je u utorak pismo premijeru Srbije Aleksandru Vučiću u kojem od njega traži mesto lidera SNS i predsednika Vlade, u zamenu za podršku u trci za šefa države, piše Kurir.

Taj list navodi da im je informacija nezvanično potvrđena u Predsedništvu Srbije, a prema njihovom izvoru, ponuda je, kažu stigla u utorak u toku dana i prilično je iznenadila premijera.

U tom pismu, Nikolić traži od Vučića ili da ga ponovo podrži za predsednika, ili da se zamene, da Vučić njemu prepusti stranku da bi mogao da bude predsednik vlade, navodi Kurir, pozivajući se na svoj izvor u Predsedništvu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Aleksandar Vučićpredsednicki izboriSNSTomislav Nikolić
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • goran manic

    Ne i ne! Vučić da bude i Predsednik i Premijer i Ministar za sve i Portparol… Samo tako Srbije može i dalje da napreduje… kao svih ovih godina?

  • Prvoslav

    Ova kombinacija je dobra. Izbaciti SPS iz vlade i rukovodećih položaja! tek tad ima napretka!

  • Za puni interes Srbije i srpskog narodarenost u odnosu na Predsednika Nikolića

    Predlog iz navodnog pisma Predsednika Nikolića Premijeru Vučiću o njihovoj međusobnoj razmeni političkih položaja deluje pomalo senzacionalno i ne bi trebalo nikoga posebno da uzbuđuje, ukoliko je moguće da Predsednik Nikolić koji nije učestvovao na parlamentarnim izborima može da postane Premijer bez poslaničkog mandata, pa sve nekako deluje kao nečija politička šala. U svakom slučaju treba svi da želimo Srbiji svaki napredak i pomirenje u našem narodu, koje zbog ocila u grbu i svim znamenjima države koji isti sadrže (kao da su Srbi simbolično okrenuli leđa jedan drugom) ne mogu nikada da nađu zajednički interes u ime narodnog, a ne samo svog ličnog, gde svaki pojedini političar misli za sebe da je centar sveta.