Nova stranka: Gradska vlast nesposobna za održavanje Beograda

Nova stranka saopštila je danas da je posle havarije u Pasterovoj ulici u Beogradu, zbog koje su bez vode ostale okolne ulice, Urgentni centar i sve obližnje bolnice, još jednom postalo jasno da je aktuelna gradska vlast nesposobna za minimalno održavanje prestonice.

„I dok štetočinski režim, opasan po gradjane, kači svetleće lampione za Novu godinu ili preslaže kocke na Trgu republike ne bi li još koji milion stavio u svoj džep, prestonica se suočava sa nezapamćenim haosom u saobraćaju, zagadjenjem, nehumanim uslovima u javnom gradskom prevozu i svim ostalim ‘vesićevskim’ preprekama koje otežavaju ili čine u potpunosti nemogućim obavljanje i najjednostavnijih svakodnevnih obaveza“, navela je Nova stranka.

Beogradski odbor Nove stranke ocenio je da su hospitalizovani gradjani i pored inače teških bolničkih uslova sada ostavljeni da se snalaze i bez vode sve do popodnevnih časova, kada bi kvar trebalo da bude otklonjen.

Gradski odbor Nove stranke pozvao je sve sugradjane da se pridruže u borbi, jer kako je navedeno, povlačenjem i bežanjem situacija u gradu neće se rešiti, već će postati još gora.

„Nećemo ih oterati bojkotom, to priželjkuju, pobedićemo ih borbom, jer Beograd ne pripada njima, već isključivo Beogradjanima“, istakla je Nova stranka.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar